ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

 

ONZEΑ ENERGY SYSTEM | ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗ
Κουφώματα Αλουμινίου - Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές - Πόρτες


 

Η "Onzea Energy System" δραστηριοποιείται, συν τοις άλλοις, στον τομέα των εσωτερικών πορτών και των πορτών ασφαλείας. Με συνέπεια και υπευθυνότητα εγγυόμαστε άριστη κατασκευή και τοποθέτηση με γνώμονα την ασφάλεια και την καλαισθησία.
 

Επιλέξτε ανάμεσα σε πληθώρα σχεδίων, ειδών ξυλείας και χρωματισμών με δυνατότητα προσθήκης διακοσμητικών τζαμιών. Βρείτε το σχέδιο που αρμόζει στο δικό σας χώρο και δημιουργείστε ένα άρτιο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα στον οικιακό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον. Όλα τα προϊόντα προσαρμόζονται στις διαστάσεις που επιθυμείτε και έχουν άριστη εφαρμογή. 
 

Σε ό,τι αφορά τις πόρτες ασφαλείας, επιλέγετε το είδος θωράκισης που επιθυμείτε και στη συνέχεια τις επιλογές επένδυσης για να δημιουργήσετε τη δική σας πόρτα ασφαλείας. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία, τα νέα συστήματα θωρακισμένων πορτών δεν αντιγράφονται, ούτε παραβιάζονται.

 

 

 


Η "Onzea Energy System" διατηρεί δύο εκθέσεις στην οδό Πατησίων 291 και Πατησίων 154 στη Αττική. 

Ιδιόκτητη κατασκευαστική μονάδα: Μαραθώνος 12 Παλλήνη.

Επισκεφτείτε μας για να πάρετε ιδέες και να σας δώσουμε λύσεις που θα καλύψουν την κάθε σας ανάγκη μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και σχεδίων που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις διαστάσεις κάθε χώρου.